Tänään oli rästitunnilla taas käyntipäivä, ja lisäksi sijaisopettaja. Opettaja oli tosi hyvä, ja tunti kiva – vaikka etukäteen vähän harmittikin lähteä taas vaan käpyttelemään jäiselle kentälle.

Sain valita hevosen, ja tottahan valinta kohdistui omaan lemppariini suokkipappaan. Se olikin tänään oikein suosiollisella päällä, ja taivutukset onnistuivat yli odotusten. Alkuun opettajan piti kylläkin kertoa mitä pitää tehdä, mutta pienen harjoittelun jälkeen meni ihan mallikkaasti, varsinkin vasemmalle. Avotaivutuksessa oikeaan kierrokseen oli eniten hankaluuksia, ja sulkuja tehdessä unohdin parin kierroksen jälkeen mitä pitikään tehdä ja annoin ihan väärät avut. Opettaja sitten siinä ihmetteli kun aluksi sujui niin hyvin, ja sitten ei millään ;-)

Istunnasta sen verran, että taas pitäisi muistaa ne nyrkit pystyyn ja kyynärpäähän kulma (+ käsivarret kylkiin kiinni). Myös vahvemmin toimivan pohkeen puoleinen kylki kallistuu edelleen. Tänään se ei kyllä ollut niinkään paha ongelma kuin monesti; ruuna on sen verran herkkä että ei tarvinnut kauheasti vääntää.

Pakkasta oli neljä astetta, ja toppahousuja olisi kaivannut. Muuten tarkeni, mutta polvet olivat lopettaessa ihan kohmeessa. Huomenna parempi varustus, toppahousuilla on vaan niin hankala nousta selkään  :o) Nyt pitää kerrata mikä taivutus onkaan mikä, ja koitaa painaa ne myös mieleen...