Ensin piti ottaa tunnille suokkiruuna T, mutta kun sen ravi osoittautui epäpuhtaaksi heti alkumetreillä, niin vaihdettiin vielä eiliseen ihanuuteen. Se olikin sille ensimmäinen liinatunti Mallulla, ja sujui oikein professionaalisti.

Ravailtiin sekä jalustinten kanssa että ilman, kevyttä ja harjoitusravia. Ongelmat taitaa näkyä liinassa vielä helpommin, eli se ikuinen polvilla puristaminen. Kun jalustimet olivat vielä vähän kuluneet, ne seikkailivat aina jossain ihan muualla kuin missä olisi pitänyt.

Laukkaa sitten molempiin kierroksiin, vähän piti sekä nostossa että raviin siirtyessä ottaa satulasta tukea, mutta liinassa laukkaamiseksi se meni kumminkin aika hyvin. Yhdellä laukkakierroksella tammuska kyllä vähän pelästyi puskien mörköjä, ja teki spurtin ja pienen kurvauksen, mutta näköjään siitäkin selvittiin ilman isompia uusia traumoja. Onneksi oltiin liinan päässä :o)

Lopputunti vielä ravailtiin ympyrällä, ja A olisi kovin mielellään hakenut peräänantoon jos vaan kuski olisi ollut ajan tasalla. Aika kivasti se kumminkin nytkin kulki.