Voi elämä. Tänään oli sama hevonen kuin viikko sitten – isoliikkeinen trakener B. Tunnista ei voi parhaalla tahdollakaan sanoa muuta kuin että pieleen meni. Heti alkukäynneistä saakka B alkoi kiemurrella ja laiskotella. Liikkeet olivat sen verran isot, etten uskaltanut ihan kauheasti alkaa sitä komentaa, ja sehän se tietenkin olisi pitänyt tehdä.

Tunnin alkupuoli oli ihan yhtä takkuilua, tapeltiin siitä kumpi määrää minne mennään. Ohjaus oli ihan kateissa kun alettiin laukkaamaan – aluksi yritinkin kieltäytyä koko laukkahommista. Ensin koitin puolenkymmentä kertaa saada laukkaa nostettua, mutta kun ei niin ei. Sitten mentiin toisten peesiin ja laukattiin pari kertaa siinä, ja sen jälkeen sain sen sitten laukkaamaan ihan omalla paikallaankin. Laukka oli ihanan pehmeää, mutta kun ohjaus oli kateissa niin Bee päätti mennä pelottavan lähellä aitatolppia. Oli hankala ohjata kun piti toisella kädellä pitää satulahuopaa hyppysissä, ja kun pohkeilla piti vielä koittaa samalla ajaa sitä eteenpäin. Vähän auttoi kun sitä asetti voimakkaasti aitaan päin. No, ainakin me laukattiin, ja aika monta pätkää vieläpä.

Lopputunti laukan jälkeen meni ihan vähän paremmin, mutta kun edelliset kerrat olen taistellut sisäpohkeen kanssa, niin tänään piti koittaa juntata ulkopohjetta läpi. Kun liikkeet olivat niin isot että piti taiteilla jo pelkän istunnan kanssa, niin anna siinä nyt sitten vielä pohkeita :-O  Sanomattakin on selvää, että jalustimet olivat vähän väliä liian syvällä. Jos nyt jotain hyvääkin, niin tänään en tainnut siirtymisissä (tai muutenkaan) kovin nykiä ohjista tai horjunut etukenoon.

Voi että, nyt tekisi oikeastaan mieli ottaa Beestä revanssi  ;-)

Ai niin, ja koko roska tuli videolle. Siinä sitä vasta onkin nähtävää =:-O
...........................................
No niin, nyt on video katsottu. Koska onnettomat ohjauslinjat eivät näy vidossa, se ei ollutkaan ihan yhtä itkettävää katsottavaa kuin kuvittelin. No ei se ihan millekään grand prixille näytä, mutta huomattavasti paremmalle kuin mille se tuntui. Jalat on vähän liian edessä ja heiluvat kun koitan käyttää pohkeita, ja kädet leviävät kuin lukisin hesaria siellä selässä. Laukka-istunta näyttää yllättäen paremmalle kuin ravi-istunta. Teki kyllä mieli komentaa itseäni vähän jämäkämmäksi videota katsellessa  ;-D

Laukannostoa videolta napattuna:
821694.jpg

PS: Katseltiin tänään ennen tunnin alkua chapsejä, ja kuinka ollakaan, niistä paljastui pahemman luokan istuntavirhe. Oikea oli kuin uusi, ja vasemman takaosassa oli iso kulunut läikkä. Kierossa ollaan siis, ja vahvasti.