Tänään oli pitkästä aikaa -4° pakkasta, ja hevoset vauhdikkaita ja hankalia. Paitsi Luikero, joka oli mulla, se oli pelkästään hankala  ;-)

Alkukäynneissä tuli taas jo heti selväksi mikä on homman nimi, heppa pottuili minkä kerkesi. Vauhtia ei ollut ollenkaan ja kaikista käännöksistä piti tapella. Kun hommiin alettiin niin kyllähän me vihdoin ravattiin ympyrällä, kerran muistutin raipalla ja lopun aikaa koitin vaan potkia. Tänään se ei kyllä raipasta pukittanut, että olisi saanut sitä varmaan enemmänkin käytellä.

Alkukevennysten jälkeen heti laukat ympyrällä, hankaluuksia oli lähinnä sen kanssa että sai laukan pysymään, ja sen kanssa kun jouduttiin raville että sain harjoitusravista uuden laukan. Vähän oltiin tukkeena taas kun oli ihan pakko ottaa käyntiin että sain tasapainon takaisin. Toiseen suuntaan laukattiinkin sitten yksinämme, muut menivät toiseen päätyyn lepokäynnille. Ensin mentiin kierros ja taas tupsahdettiin raville, ja sen jälkeen päästiin kaksi täyttä kierrosta ja saatiin armoa. Laukka itsessään oli ihanaa, vaan kun saisi vielä ohjauksen ja kaasun toimimaan...

Sitten harjoitusravia ympyrällä ja pitkällä sivulla käynnissä pohkeenväistöä. Harjoitusravi oli kerrassaan pomppuisaa ja väistössä heppa tahtoi lähteä alta pois (no ei kylläkään mitenkään vauhdilla, vaan lapa edellä). Ihan suht jees kumminkin.

Ei huono reissu, jos ei nyt ihan tähtihetkiäkään. Vaan eipä ole helppo heppa! Silti olin kovasti tyytyväinen että mulla ei ollut tänään hankalaksi heittäytynyttä ja ylienergistä Jättipomppua, tai ihan liian ylienergistä Vauhtipappaa.