Kurssilaisia oli yhteensä neljä, joten yhtä vaille kaikki hepat oli käytössä. Se tarkoittaa sitten sitä, että joku tunti on pakko mennä myös sillä kaikkein isoliikkeisimmällä =:-O  Täytyy kai ajatella positiivisesti että tasapaino kehittyy.

Tänään menin sillä "toiseksi isoliikkeisimmällä", eli trakener B:llä. Kuntoonlaittaessa se vähän hyöri ja pyöri, mutta ratsastaessa se oli ihan kiva. Eihän me kovin kummoista ekalla kerralla tehty, mutta ihan hyvä että itsellä on vähän etumatkaa – etenemisvauhti taitaa olla aika hurja.

Muut menivät enimmäkseen yhtenä osastona, me koitettiin Been kanssa pysytellä vähän erillämme. Alkukäynnit hiivittiin ilman raippaa, sitten olikin pakko pyytää raippa että sain matosen kulkemaan edes kunnollista käyntiä. Vähän ravailtiin, enimmäkseen kevensin kun harjoitusravin kanssa oli vähän niin ja näin. Koitettiin sitäkin joku askel mennä.

Myös keventäminen oli vähän vaikeaa, vaikka ravi ei ollut ehkä ihan järkyttävän isoa, niin jotenkin siellä oli vähän hankala olla ja pohkeet tuppasivat heilumaan. Käyntiin siirtymisissä ei tullut sentään sitä tavallista notkahdusta, raviin lähtö oli ehkä ennemminkin ongelma, ja taisin pari kertaa tehdä taas sen alkuaikojen virheen että kun heppa nykäisi liikkeelle niin minä nykäisin ohjista : (  Jotenkin kyydissä oli myös koko ajan vähän vino olo, enkä saanut suoristettua koko tunnin aikana. Jalustimet tuntuivat kyllä ihan saman mittaisille.

Jokunen voltintapainenkin tehtiin kun koitettiin pysyä muiden hännästä pois, selvästi Bee huomasi että nyt ollaan aloittelijoiden kanssa tekemisissä, mutta sain sen kumminkin joka kerta suurinpiirtein sinne minne pitikin. Pysähtyminen oli oikeastaan hankalinta kun oltiin edellisten hännässä, Bee olisi kovin mielellään jatkanut matkaa muiden kanssa.

Ihan kiva eka tunti, ja mukava ryhmä  : )