171-senttinen PV ruuna, joka oli aika laiska ja kankea. Huikan vertyi tunnin mittaan, mutta varsinkin toiseen suuntaan taipuminen oli työn ja tuskan takana. Käynnissä vielä onnistui, mutta sekä harjoitusravissa että keventäen ympyrät muuttuivat suikeroiksi. Taisi olla hommassa vähän jallittamisen makuakin, ruunan pitäisi olla ainakin aika osaava, vaikka onkin vähän köpö.

Harjoituksena oli tehdä molempiin päätyihin pääty-ympyrät ensin käynnissä, sitten keventäen ja lopuksi harjoitusravissa. Liikkeet olivat isot mutta joustavat, joten harjoitusravikin onnistui jotenkuten. Kummallista oli, että koko tunti mentiin samaan suuntaan, vain laukat molempiin (paitsi me...)

Muut laukkasivat uraa pitkin, meidän oli tarkoitus laukata ympyrällä. Laukannosto oli hankala, avut piti jättää muutamaksi sekunniksi päälle ja antaa reilusti sisäohjaa. Liike oli iso, ja kun piti keskittyä kyydissä pysymiseen, niin ajauduttiin pari kertaa ympyrältä pitkälle sivulle. Kolmannella nostolla sain hepan pidettyä ympyrällä. Toiseen suuntaan ei ehditty laukkaamaan ollenkaan, mutta eiköhän tässä ollut alkajaisiksi ihan tarpeeksi laukkaa.

Heppa oli kankeudestaan huolimatta ihan suht koht ok - kun siihen pääsee sisään ja oppii istumaan sen isoissa liikkeissä, voi olla että on kivakin. Kova kyttäilemään se oli, mutta jospa siihenkin tottuu.