Käytiin tänään porukalla ensimmäistä kertaa kokeilemassa Hestbakin hevosia ja maastoja. Reissu oli oikein kiva ja aika vauhdikas, vaikka suurin osa matkasta olikin sorateitä. Hevoset olivat niin varmoja pelejä että autotkin ohitettiin pitkin ohjin.

Siglir oli oli passitahtinen, mutta muuten oikein mukava poni. Ennen lähtöä arvelutti vähän miten sen kanssa sujuu, sillä kun oli hackamoret kuolainten sijaan, enkä ole moisilla ikinä ratsastanut. Lisäksi sillä on kuulemma taipumus laukkapätkillä mennä passia (siis sitä ihan oikeaa ;-)). Vaan eipä siinä mitään sen kummempaa – enin osa laukkapätkistä mentiin ihka oikeaa laukkaa, ja vain parilla pätkällä mentiin vähän aikaa passia. Sehän tuntuikin aika mukavalle  : )

Töltti taisi olla vähän passitahtista koko ajan, mutta erityisen tyytyväinen olin siihen että sain hepan ravaamaan. Tosin se vaati kevyen istunnan ja varmuudeksi vielä painoin vähän, mutta sittenpä se sujuikin ihan hyvin joka kerran. Laukat mentiin aika rivakkaa vauhtia, otettiinpa pari "laukkaskabaakin". Siglir ei kylläkään ollut kovin kilpailuhenkinen joten meillä vauhti jäi vähän vaatimattomammaksi.

Mukava paikka, heppa, ja reissu. Eiköhän tule mentyä uudelleenkin.