Olipa tosi mukava tunti tänään, eikä sitä himmennä yhtään se että sain mennä tallin helpoimmalla hevosella eli orilla.

Jalustimet olivat tänään vähän liian lyhyet, mutta kun koitin niitä alkuverkan jälkeen pidentää niin niistäpä ei saanutkaan saman mittaisia kun seuraavat reijät olivat eri korkeudella. Ei siitä muuta haittaa ollut kuin että keventää piti vähän varovaisemmin.

Eka harjoitus tänään oli etuosakäännökset, tai oikeastaan käännösten puolikkaat. Mentiin törppöjen ympäri neliötä, ja joka kulmassa piti tehdä 90° käännös niin että etujalat polkivat paikoillaan. Orin kanssa meni aika kivasti, kunhan vaan muisti pitää pään suorassa ja pidättää tarpeeksi. Osa meni kyllä ihan läpikävelyksi, mutta tuli niitä hyviäkin. Ulkojalkaa piti lopuksi siirtää vähän kainaloonpäin vauhtia antamaan kun homma alkoi sujua paremmin. Hankalinta oli saada heppa kävelemään törppöjen välit reippaasti, se hissutteli kun ja tarjosi pohkeenväistöä.

Ravissa ei tehty tänään mitään, paitsi tienkin ne normaalit suunnanvaihdot ja ympyrät toisten väistelemiseksi. Orilla on kyllä ihan just ideaali ravi, ei pienen pieni, mutta ei isokaan. On se vaan niin ihana!

Laukkaharjoitus oli tänään seuraavanlainen: lyhyeltä sivulta laukannosto, keskiympyrälle törppöjen kierto ja seuraavassa kulmassa laukka alas. Eka nosto oli hankala, loput nousivat ihan hyvin. Ori laukkasi tänään vähän reippaammin, joten siellä oli helpompi istua kuin viimeksi. Edelleen piti hipelöidä huopaa, vaikka siellä oli ihan hyvä olo. Laukka-äksidentistä on yli vuosi, ja vieläkin se on näin hankalaa. Ei silti, olin meihin kovin tyytyväinen, saatiin toiseen suuntaan molemmat ympyrät mentyä suht niin kuin pitikin, vasempaan kierrokseen oli vaikeampaa mutta tuli siitäkin ainakin jotain. Ja olisiko ollut eka kerta tänään kun oikein nautin laukkaamisesta!

Siinä se sitten oli, se tunti. Oikein harmitti kun piti lopettaa, niin hyvälle meno maistui tänään :o)